Hav en god rejse i 2013

Written by Maria Erica on . Posted in Højtider, Rejser

Jeg vil lige sige “GODT NYTÅR” til dig her på årets næstsidste dag.

Jeg fik selv først fundet ud af, hvor jeg skal hen i morgen, hvad jeg skal have at spise, og hvem jeg skal være sammen med, nu her i dag d. 30. december. Hvad jeg skal have på, det ved jeg ikke endnu. Ikke fordi jeg ikke er kritisk med, hvilket tøj jeg har på, men nogle gange er der bare andet at tænke på.

Det er helt ligesom når jeg skal pakke min rygsæk, når jeg skal ud at rejse. Efter mange år med flere rejser årligt, ved jeg efterhånden, hvad jeg skal have med. Godt nok begynder jeg at kigge i vasketøjsbunken, om der lige er noget, jeg ikke kan undvære, dagen før jeg skal afsted. For så skal der styr på det. Men bare jeg ellers har styr på mit pas og mit visakort, så kommer al den anden pakning ligesom af sig selv, og der er ingen grund til at stresse over det.

Det største dilemma jeg kan stå overfor, når jeg skal pakke til en rejse, er, om jeg skal tage min 60 liters rygsæk med, eller om jeg kan nøjes med den på 30 liter.
Den 60 liters er ofte unødvendig stor, og skal jeg rejse i lande, hvor infrastrukturen ikke er så god eller mest består af små lokale busser, er det et “must” med den lille rygsæk. For så kan jeg, om nødvendigt, sidde med den på skødet, hvis bussen ellers er proppet med mennesker, høns, soldater, spegepølser og dets lige.
Men er det nu et land, som jeg kender godt og ved, at der er god plads i de lokale busser/tog, og at der er muligvis skal slæbes en pæn del souvenirs med hjem, er det nødvendigt med den store rygsæk.

Som nu da jeg var i Italien her i julen, der havde jeg den 60 liters rygsæk med. Jeg vidste jo, at jeg skulle købe en masse nyt tøj, bøger, et par vinflasker og terrakotta-skåle, så det kunne ikke nytte noget, kun at tage den lille rygsæk med; det er ellers den, jeg plejer at have med rundt i Europa.
Nå, men det blev den store rygsæk, og det var rigtig godt, for selvom den kun var halvt fyldt, da jeg tog afsted, var den proppet, da jeg kom hjem :0)

Så om det er pakningen af rygsækken for en rejse, eller om det er hvilket tøj, jeg skal have på nytårsaften, så er det ikke nødvendigvis noget, jeg stresser så meget over.

Kan I nu have et rigtig godt nytår allesammen og nyde de rejser, I skal ud på i 2013, og det uanset om det er geografiske rejser, eller mere er livets rejse.

De venligste nytårshilsner fra

Maria Erica

{lang: 'da'}

Trackback from your site.

Maria Erica

Leave a comment

Copyright Maria Erica Jensen 2011-2012