Om mig

Klik her og se mit CV

Lidt om mig: 

At skrive
Jeg skriver. Så kort kan det formuleres, hvis jeg overfor nye mennesker skal fortælle om det, jeg allerhelst beskæftiger mig med. Jeg skriver børnebøger, voksenbøger, børnebogsanmeldelser, blogindlæg, tweets, huskesedler, forelæsningsnotater, emails, sms´er etc. Jeg skriver stort set hele tiden og altid. Og jeg elsker det.

For mig er det at skrive at leve.

Mine rejser
Jeg elsker at rejse. Jeg elsker at tage ud og opleve verden, især de steder i verden jeg ikke kender noget til. At hoppe på flyveren og rejse til et land, som jeg intet ved om, giver mig et kæmpe kick. Jeg synes det er rigtig fedt at blive lykkelig overrasket over alle de finurlige og dejlige mennesker, som jeg møder, når jeg rejser.
Min nysgerrighed på verden, og samtidig også min tro på det gode i mennesker, gør, at jeg drages af de for mig ukendte lande. Min erfaring siger mig nemlig, at de helt store rejseoplevelser kommer, når jeg forlader det sikre og afprøver grænser (såvel lande- som egne grænser). Jeg har pt. været i 32 lande, her i blandt Laos, Azerbaijan, Armenien, Moldova og Sverige, og jeg agter så hurtigt som muligt at melde mig ind i De Berejstes Klub.

Dagligliv
Jeg er gift med min dejlige Kenneth, med hvem jeg deler passioner som rejser, fodbold, mad, musik, film og kommunikation med.
Vi har sammen en dejlig kat, Madeline, som kræver at blive nævnt her.
Jeg bor i Horsens, en by med gode kulturaktiviteter, fantastisk byliv med fine caféer, smuk natur og en til tider rå atmosfære, som jeg holder meget af.
Og så ligger Horsens lige midt i Danmark, hvilket gør, at jeg på kort tid kan være i København, Århus, Odense eller Aalborg – det sætter jeg stor pris på.

Arbejdsliv
Efter at have læst dansk på universitet, og igennem flere år at have skrevet tekster, korrekturlæst med videre., startede jeg pr. 1. januar 2013 mit eget tekstforfatter-firma, “Stilistik”. Jeg arbejder med forskellige typer af content, lige fra korrekturlæsning af nyhedsbreve, bøger (både fagbøger og skønlitterære) med mere, til blandt andet skrivning af rejseartikler. Jeg tilbyder også oversættelse fra svensk, norsk og engelsk til dansk.

Ud over disse arbejdsopgaver har jeg blogget om rejser, bøger og haver i mange år.
Jeg har skrevet på Danmarks største rejseblog for uafhængige rejsende, Backpacker Planet, i 10 år.
Herudover oprettede min første blog i 2008, og har siden brugt mange timer med at skrive og også udforske de mange nye muligheder, denne medieform byder på.

{lang: 'da'}
Copyright Maria Erica Jensen 2011-2012